Tastings

Catering, Tastings, Events m. mere

Tastings har tidligere været forbeholdt vinkendere og sommelier, dette er ikke længere tilfældet.

Som tiden er gået og verden logistisk er blevet mindre, er mulighederne for at smage på noget af det bedste spiritus verden har at byde på blevet nemmere og mere populært. Interessen for forskellige spirit er steget og tasting af mere sofistikerede drikkevarer udbydes af flere og flere.

The Cocktail Company tilbyder diverse former for spiritus tastings, skræddersyet til lige netop dit publikum og vi sætter en ære i at kunne tilbyde specialvarer som du ikke umiddelbart finder andre steder.


Vi tilbyder disse forskellige tastings:

Rom
Romsmagning er en populær oplevelse for alle med hang til god rom.
Rom smagningen fungerer som en god introduktion til rommens verden.
I vil til denne romsmagning blive præsenteret for et bredt udvalg af rom, alle med forskellige baggrunde, aldre og naturligvis alle af høj kvalitet.
Læs mere

Gin
Gin har alle dage været populært, ofte drikker folk det med Tonic.
Vi vil til The Cocktial Companys Ginsmagning guide dig igennem mange forskellige gin typer, og gin der er destileret på vidt forskellige måde. Der vil både være danske og udenlandske Gin til vores tasting. Vores Ginsmagning vil udentvivl være en god oplevelse for alle.
Læs mere

Whiskey
Nyder du et godt glas whiskey, eller kunne du tænke dig at vide lidt mere om hvad whiskey er, er The Cocktail Companys whiskey tasting noget for dig.
Efter en kort introduktion til whiskey, destillerings metoder og historie, får i lov at smage på dejlig og spændende whiskey i nogle af dens mange forskellige varianter.
Læs mere

Tequila
Tequila smagning – du sætter nu et stort spørgsmålstegn og tænker at tequila skal skylles ned med salt og citron for at starte en brandet.
Du tager helt fejl, til The cocktail Companys tequila smagning kommer du til at møde en række tequilaer som du aldrig har smagt det før.
Du vil opleve at tewuila både kan være godt i cocktails, samt smage hvordan tequila kan drives rent, og nydes sammen med en god omgang mad.
Læs mere

Tag evt. et kig på vores Blog