Cocktail Catering

Cathering, Tastings, Events m. mere

Cocktail catering til hver en fest

Skal du holde en fest, der skal være lidt udover det sædvanlige? Så kan det være cocktail catering er lige, hvad du står og mangler.
Hos The Cocktail Company kan du få din helt egen cocktail bartender ud til din fest, som sørger for komplet set-up af baren, ingredienser, oprydning, god stemning og fantastisk lækre drinks og cocktails selvfølgelig.

Cocktail catering kan være relevant i mange forskellige sammenhænge.
Det kan være du skal holde bryllup, konfirmation eller rund fødselsdag? Eller også vil du gøre en polterabend for din bedste ven eller julefrokosten for vennerne til noget helt specielt.

En cocktail bartender kan også være et hit til firmajulefrokosten, receptionen på kontoret eller noget helt tredje.
Cocktail catering kan gøre din fest til noget særligt og give den helt rette stemning og atmosfære til din begivenhed.

Komplet set-up med bar og cocktail bartender Når du bestiller cocktail catering hos The Cocktail Company sørger vi for alt, hvad der hører til en komplet bar.

Inden din fest sørger vi for at sammensætte et personligt drinkskort til din fest, så du får alle dine favoritter med. Vi sørger selvfølgelig for at indkøbe samtlige ingredienser til de lækre cocktails og medbringe de remedier, der er brug for inklusiv de helt rigtige glas og is, så det bliver en fuldendt oplevelse. Vi stiller en komplet bar op, som kan tilpasses det lokale, du skal holde din fest i. Vi stiller selvfølgelig baren op i god tid inden din fest, så der ikke bliver noget stress og jag, og du kan forberede og klargøre din fest i god tid.

Når vi har sat alt op og gjort klar til din fest, så er det blot om at overlade baren til vores dygtige cocktail bartender, der med garanti vil sørge for, at der bliver disket op med lækre cocktails. Alle vores bartendere er professionelle og ved hvordan man sørger for godt flow i baren og god stemning. Der er fri bar i det tidsrum, du har aftalt med os, så det skal du ikke bekymre dig om. Alt hvad du behøver at gøre er at sørge for nogle festglade og tørstige gæster.

Læn dig tilbage med cocktail catering Vælger du cocktail catering til din næste festlige begivenhed, så slipper du for rigtig mange bekymringer og besvær, og du kan i stedet læne dig tilbage og nyde din fest og dine gæsters selskab. Med en cocktail bartender der styrer baren og langer lækre drinks over bordet, er der lagt op til et brag af en fest. Du behøver ikke engang at rydde op, det sørger vi nemlig også for. Når festen slutter eller I tager videre i byen, så sørger vi for at rydde op efter os, så du slipper for det besvær næste dag. Med cocktail catering, bliver det lige pludselig meget nemmere at holde en fed fest!

Få et uforpligtende tilbud

Tag evt. et kig på vores Blog